Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Hangover 3 οfficial trailer. Επιτέλους το στόρι αποκαλύπτεται

Αν είδες το teaser trailer αρχές του Μάρτη, σίγουρα αναρωτήθηκες τι στο καλό συμβαίνει σ’ αυτό το τρίτο μέρος που επανενώνει για τελευταία φορά τη θρυλική τετράδα, και που σύμφωνα με τις δηλώσεις των συντελεστών στο παρελθόν, δεν θα έχει καμία σχέση με τις προηγούμενες. Ούτε καν hangover. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να μάθεις από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγο και να πέσεις ξερός από τα γέλια.

Στο νέο φιλμ πολλά πράγματα αλλάζουν και προς το καλύτερο. Πρώτον, ηγετικό ρόλο στο τρίκουελ φαίνεται να καταλαμβάνει ο Κεν Τζονγκ, γνωστός ως Mr. Chow. 

Και μετά όλοι οι υπόλοιποι Μπράντλεϊ Κούπερ, Εντ Χελμς, Ζακ Γαλιφιανάκης και Τζάστιν Μπάρθα. Δεύτερον, όπως φημολογούνταν, ο Γαλιφιανάκης πρόκειται να εισαχθεί σε τρελάδικο και τρίτον αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζον Γκούντμαν. 

Όπως θα δεις παρακάτω υποδύεται έναν χαρακτήρα που έπεσε θύμα απάτης του μικρόσωμου απολαυστικού Κινέζου και παίρνει την ευφυή απόφαση να αναγκάσει την wolf pack να τον βρει. 

Και τέλος, μαθαίνεις πως κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ ότι και αν συμβεί. Όπως ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Τζάστιν Μπάρθα. Ο Νταγκ θα βρεθεί για τρίτη φορά και πάλι εκτός δράσης.
Δες το παρακάτω. Είναι ένα άκρως διασκεδαστικό trailer που υπόσχεται ασταμάτητες και ξέφρενες καταστάσεις που λαμβάνουν χώρα σε ερημιές, Λας Βέγκας και Τιχουάνα, και δεν έχει καμία σχέση όσον αφορά τη δομή της με τις υπόλοιπες δύο. “Ιt all ends”.