Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Επιτέλους «Τhe Wolverine» trailer

Επιτέλους το επίσημο trailer του νέου Wolverine δόθηκε στη δημοσιότητα. Μετά από ένα βίντεο 6 δευτερολέπτων τη Δευτέρα (tweaser!), ένα βίντεο 20 δευτερολέπτων την Τρίτη, επιτέλους σήμερα ήρθε η ώρα να δεις για ποιο λόγο όλος αυτός ο ντόρος. Υπάρχουν δύο trailer παρακάτω, ένα αμερικανικό και ένα με ελληνικούς υπότιτλους από τον sport-fm.gr, που διαφέρουν κάπως μεταξύ τους. Ελπίζω πως την επόμενη φορά δεν θα υπάρχουν τα τόσα teasers και tweasers των στούντιο.

Το νέο «Wolverine», αποτελεί συνέχεια της ταινίας X-Men Origins: Wolverine. Το νέο φιλμ βρίσκει τον διάσημο αντί-ήρωα των X-Men Γούλβεριν – Χιου Τζάκμαν στην σύγχρονη Ιαπωνία να αντιμετωπίζει σαμουράι με τις αδαμάντινες λεπίδες του. 

O Λόγκαν θα αντιμετωπίσει μια μυστηριώδη φιγούρα από το παρελθόν του, σε μια επική μάχη που θα τον αλλάξει για πάντα. Το σενάριο έγραψαν οι Κρίστοφερ Μακουάρι, Μαρκ Μπόμπακ και Σκοτ Φρανκ και είναι βασισμένο στο βιβλίο κόμικ Wolverine των Κρις Κλέρμοντ και Φρανκ Μίλερ. Συμμετέχουν οι Χιρογιούκι Σανάντα, Χαλ Γιαμανούτσι και Τάο Οκαμότο.
Δείτε τα παρακάτω:
Με υπότιτλους: