Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Ο «Άνθρωπος από Ατσάλι» έχει νέο trailer και είναι εκπληκτικό

Ένα ακόμη trailer του rebooted Superman κυκλοφόρησε και μας πείθει πια ότι ο ερχομός του θα είναι το απόλυτο μπλοκμπάστερ του καλοκαιριού. Με τον Ζακ Σνάιντερ στη σκηνοθεσία, Κρις Νόλαν στην παραγωγή και τον Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ στο σενάριο δεν θα περίμενες και κάτι διαφορετικό. Το τρίλεπτο trailer σε κάνει να ξεχάσεις, όσα τίζερς, viral video, και αν είδες στο παρελθόν.

Ακόμη και όσα έμαθες πρόσφατα για τις διαφοροποιήσεις που θα υπάρχουν σχετικά με την προέλευση του σούπερ ήρωα από τον πλανήτη Κρύπτον. Είναι η ταινία Σούπερμαν που περίμενες εδώ και χρόνια και σου είχαν υποσχεθεί. Το νέο trailer είναι εμποτισμένο με άφθονη δράση, που ξέρει να διαχειρίζεται άψογα ο Σνάιντερ των 300, αλλά και με υπέροχο στόρι και συναισθηματικό βάθος που μόνο η ομάδα Νόλαν – Γκόγιερ μπορεί να σου προσφέρει και το έχει αποδείξει πολλές φορές.

Ακόμη και ο Χένρι Κάβιλ (εκεί είχα ένα δισταγμό είναι η αλήθεια), φαντάζει τέλειος στο ρόλο του ανθρώπου από ατσάλι. Για τον Μάικλ Σάνον (Στρατηγός Ζοντ) δεν είχα καμία αμφιβολία, ούτε για την πολλάκις υποψήφια για Όσκαρ Έιμι Άνταμς (Λόις Λέιν). Σε όλους αυτούς πρόσθεσε και τους Κέβιν Κόστνερ, Νταιάν Λέιν ως μπαμπάς και μαμά Κεντ, και Ράσελ Κρόου ως Τζορ –Ελ. Δεν νομίζω να θέλεις κάτι παραπάνω.

Α, ξέχασα να σου πω πως σ΄αυτό το trailer θα δεις ακόμη και δράση στον πλανήτη Κρύπτον. Ακόμα με διαβάζεις…; Πάτα το play και απόλαυσε.